Čokoláda není vždy rostlinného původu

Dnes si Vás dovolíme upozornit na článek na serveru novinky.cz, kde se utvrdíme o tom, že čokoláda obsahuje i nevegetariánské přísady. Kde bychom to nečekali - kaštany, tatranky, horalky ... . Dnes lze těžko najít čokoládu, kde E476 živočišného původu není obsaženo.