Sušenky Lotus (Lotus Bakeries CZ) - :-) !

2014/11 - tyto sušenky jsou z pohledu vegetariána či vegana v pořádku; neobsahují ani mléko či jeho složky či vejce :-). Podle mých zkušeností je ale někdy na obalu uvedeno, že obsahují stopové množství vajec; je tedy potřeba číst při koupi etikety.